ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ > Bio

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι σολίστ εκκλησιαστικού οργάνου και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πραγματοποιεί συναυλίες εκκλησιαστικού οργάνου ως σολίστ ή και με συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες οργανικής ή φωνητικής μουσικής.

Είναι κάτοχος τίτλων από Ελληνικά Ωδεία καθώς και του τίτλου LSRM του Associated Board of the Royal Schools of Music of London.

Έχει μεγάλη δράση στη διοργάνωση μουσικών Φεστιβάλ στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Στις δραστηριότητές του ανήκουν επίσης η διεύθυνση χορωδίας (ιδρυτής και διευθυντής της χορωδίας «Musica Sacra», η οποία ερμηνεύει ρεπερτόριο θρησκευτικής μουσικής κυρίως από την εποχή της Αναγέννησης, αλλά και μεταγενεστέρων εποχών) η διδασκαλία και η δισκογραφία μουσικής εκκλησιαστικού οργάνου.

 Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας οργανίστας που πραγματοποίησε ηχογράφηση μουσικής για εκκλησιαστικό όργανο με παραγωγή εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

 Στα επόμενα σχέδιά του είναι η ηχογράφηση θρησκευτικής μουσικής για εκκλησιαστικό όργανο, χορωδία και σοπράνο, η πραγματοποίηση συναυλιών εκκλησιαστικού οργάνου και θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και η διδασκαλία του εκκλησιαστικού οργάνου στην Αθήνα σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Άνω Πατησίων και στη Ρόδο σε συνεργασία την Καθολική Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ >

Θεός το φρούριον ημών

Media: CD
Μουσικό είδος: Κλασικό, Instrumental
Αρ. Καταλόγου: C25
Έτος έκδοσης – παραγωγής: 2007
Γλώσσα: Ελληνικά
Αγόρασε το CD!

Μελωδία Χριστουγέννων

Media: DVD
Μουσικό είδος: Κλασικό, Χριστουγεννιάτικο
Αρ. Καταλόγου: C30
Έτος έκδοσης – παραγωγής: 2007
Γλώσσα: Ελληνικά
Αγόρασε το CD!

LINKS – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ >

contact@chrisparaskevopoulos.gr

http://www.chrisparaskevopoulos.gr

http://www.youtube.com/user/ChrisParOrg

http://www.facebook.com/chris.paraskevopoulos

PROMO >

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Χρήστος Παρασκευόπουλος (page 1) (417)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Χρήστος Παρασκευόπουλος (page 2) (481)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ >